Премахни рекламата
Форум     profil: "lei_didito" БАН защо

profil: "lei_didito" БАН защо

montekarlo222 20 януари 2013

Здравейте драги потребители и приятели искам да ви кажа че съм много разочарован от сайта и някои от админите защото докато играех на 19 януари сварка на 20 00ок вход ми изписа БАН до 2018 17;03 фор обижда в чата никого от кактo съм се регистрирал не съм обидил по никакав начин! До кога ние потребителите трябва да търпиме такова отношение от вас администратори? бива ли такова нещо аз немога да го разбера много съм разочарован! Претендирам да ми бъде премахнат бана на профила!
Предлагам ви 2 начина
1 - Да ми бъде махнат бана на профила.
2 - Да ми върнете парите от смс-сите които съм изпратил към 17 смс по 4,80!!
Защото докато пращах ви хубаво беше?
В пълното право съм си!


tubridy 20 януари 2013

Подкрепям те напълно си прав ти си пращал толкова смси а те какво правят баннват те много нецензурирано.Подкрепям те !

vuvozila 20 януари 2013

Подкрепям те наистина нека ти върнат профила или парите все пак неможе така защото много потребители няма да им имат доверие

maqmikoo 20 януари 2013

Искам да попитам няматe ли някакви контакти в сайта?Номера на администратори на главен? за да звънна и да се разберем? емотикона

Предлагам ви 2 начина
1 - Да ми бъде махнат бана на профила.
2 - Да ми върнете парите от смс-сите които съм изпратил към 17 смс по 4,80!!


Благодаря ви че ме подкрепяте !!!!!

tonixxx 21 януари 2013

Благодаря ви че ме подкрепяте !!!!!

Кой? vuvozila с 2 -та профила ли?!емотиконаемотиконаемотикона Ще падна от смях....емотиконаемотиконаемотикона

maqmikoo 21 януари 2013

Няма значение дали от 1 профил или от 2 важното е че ме защитава.
Миналата тема която изтриха поне 3-4 потребитела ме защитиха и съм си във пълното право да си настоявам да бъде премахнат бана ако не си искам парите от смс-сите които съм изпратил! (dull)

rockstar 21 януари 2013

Здравейте драги потребител " montekarlo222" и още ваши знайни и незнайни профили ,

По смисъла на Закона за хазарта Djagi.com няма лиценз за организиране на игри с реални залагания , затова и всеки опит виртуалните чипове тук от свара и тексас холдем да бъдат разменени за „истински” пари , се явява нарушение.

Имаме безспорни доказателства , че от Вашето IP преди време беше направена схема за продажба на чиповете от играта свара – логове , чатове , банкова сметка , трите имена на лицето. Също така имаме и личното Ви признание , че точно от тогавашния Ви акаунт е бил осъществен този опит за измама. Екипът на сайта прояви снизхождение , като не докладва за този случай на съответните правораздавателни органи. Решението беше да Ви бъде забранен достъпът завинаги. Това , че Вие на по-късен етап , възползвайки се от толерантната политика на Djagi.com по отношение на регистрирането на нови акаунти , отново влизате тук и пускате смс-и е лично Ваша отговорност. Наказането е валидно за Всеки Ваш ник , който бъде открит и ще бъде преведено в действие и за тези , с които пишете в момента.

Djagi.com се разграничава от опитите на някои потребители да разменят виртуалните си чипове за „истински” пари , затова всеки , който бъде уличен с безспорни доказателства в това нарушение , ще му бъде отнет достъпът до сайта завинаги с всеки открит акаунт и по всяко време.

maqmikoo 21 януари 2013

Добре г-н Rockstar, като видяхте от самото начало че е моето ип защо просто не баннахте сичките ми акаунти ? Ами изчакахте да пратя смс-си да си пратя вип да си купя кредити чипове и тогава го направихте защото вие само знаете да лапате пари!
Защо и ние да не се възползваме от вас?
Много потребители се оплакват от вас и вашите дела.
Защо просто не махнете бана на профила.
Вие нарочно гледате миналото за да може да правя нови профили и да пращам още смс-си да лапкате пари!!!
Защо просто не ми върнете парите или не ми махнете бана и да забравим че е имало пререкания?

FernandoAlonso_ 21 януари 2013

А стига с тия глупости бе!! До там ли стигнахте, да продавате чипове и да мамите хората, като им зимате парите за нещо, което не съществува и няма никаква възвръщаемост???? емотикона
Да не говорим, че и тези чипове лесно се губят и има достатъчно наивници, които пак да ви платят. БОЛНИ СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
lei_didito ли си, къв си, ходи спешно на психиатър, да вземе да ти помогне малко да се ориентираш къде се намираш, болно същество (grin) Т'ва па вашата наглост граници няма бе, какво толкова сбъркано има в тоя пусти български народ (dull)
То човек без думи остава, като разбере сред какви лакоми и долни същества се налага да оцелява :X
А останалите, дето ревете, че някой си ви зима парите със смс-си, ама никой не ви кара да плащата бе хора емотикона Почвате с това 1к, дето ви дават подарък и си играете!! С търпение всичко се постига, ако пък нещете да чакате и искате наготово, помолете приятел да ви даде някой друг чип (без да му плащате) назаем и си играйте на по-висок вход и тъмно емотикона

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 812 Мнения: 21336
Премахни рекламата